top of page

Danske topplaceringer i Valkenswaard


Danskerne var godt kørende lørdag i Holland til MXGP, og det fulgte de danske drenge heldigvis op om søndagen, hvor pokaler og point skulle deles ud. Har du set vores galleri fra søndagens ræs? Du finder det på vores Facebook-side! Her er et kort rundown fra dagen.

Thomas Kjer Olsen have både fødselsdag og travlt i Valkenswaard, og danskeren udnyttede sin plads som nummer 2 på bommen, til at komme op i top 5 i første heat, men desværre kørte sønderjyden sammen med Brian Hsu, og så måtte han køre sig op igennem feltet i stedet. En niendeplads blev det til, efter endnu en blændende opkørsel, og sammen med den flotte fjerdeplads Thomas hentede i andet heat, så gav det en fjerdeplads i fødselsdagsgave. Og hvad vigtigere var, så hentede han gode point på den samlede tredjeplads i tabellen! Bravo!

I EMX125 havde Mikkel Haarup allerede vundet første heat lørdag, og hvis der stod nogen, der ikke pegede på danskeren som favorit til titlen efter det, så måtte de være overbevist efter andet. Igen kørte det danske stjernefrø sin Husky til sejr, og startede sæsonen på blændende vis! Og så kunne nationalsangen runge over banen i Valkenswaard. Mere af den slags!

Der var igen tre danskere til start i EMX250, og her startede det hele med, at Glen Meier nappede et massivt holeshot, og ledte feltet igennem den første halvdel af banen. Nichlas Bjerregaard kom afsted midt i feltet, men var måske den største oplevelse af alle i heatet, da den danske mester, på mesterlig vis kørte sig op som nr. 7, og blev nummer 5 samlet! Mathias Gryning havde ikke sit bedste heat, men den røde nummerplade i DM, arbejder på at vende grusomt tilbage!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page