top of page

TKO status efter Valkenswaard


Thomas Kjer Olsen var igen i begivenhedernes centrum, da VM rullede ind i hollandske Valkenswaard i weekenden. En andenplads i kvalifikationsheatet gav et godt udgangspunkt, til det danske es, der kunne fejre sin tyve års fødselsdag om søndagen. Desværre startede det ikke helt efter planen for det danske fødselsdagsbarn, der måtte en tur i jorden på en af de første omgange, og derfor måtte køre sig op igennem feltet. Han nåede op som nummer ni til slut. I andet heat gik der noget bedre, selvom starten igen bed TKO. Han kom dog hurtigt op som nummer fire, og det var også pladsen han fik samlet i Holland. Han holder derved sin samlede fjerdeplads i tabellen, og kom endda endnu tættere på 3’eren!

Thomas Kjer Olsen: ”Vi står på et virkelig godt sted lige nu. Jeg nyder at køre på cyklen, og min fart er god og konkurrencedygtig. Hvis vi kan holde fejlene på et minimum, så kan vi konsekvent begynde at komme på podiet. I første heat kæmpede jeg med om top 5, men måtte desværre en tur i jorden med et par andre kørere. Jeg kom op igen, og kæmpede mig op som 9’er. Min start var heller ikke god i andet heat, men uden fejl, kom jeg over stregen som nummer 4, og blev 4’er i GP’et også. Vi er også nummer fire i tabellen, men jeg tror på at vi kan komme endnu højere op!”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page