top of page

Weekendtid


Det er endnu engang så tæt på weekend som det overhovedet kan være, og i og med at der er VM-pause, så er der i stedet gang i de nationale serier rundt omkring. Vi har startlister til dig!

Hinsidan indledes de svenske mesterskaber i Borås, og her har et par danskere sneget sig ind på startlisten. Nikolaj Larsen var svimlende tæt på at tage MX1-titlen i Sverige sidste år, og den er da også hans erklærede mål i år, men der er mange hurtige til start i klassen. I MX2 bliver det danske anslag ledt an af Mathias Gryning, Mathias Jørgensen og Jakob Kjær Nielsen, og vi håber at de tre, kan smide grus i det svenske maskineri, selvom der også her, er et par hårde karle på bommen. Der er også danskere til start i 125-klassen og dame-klassen, og du kan finde dem alle sammen her: https://ta.svemo.se/Public/Pages/CompetitionInformation/CompetitionInformation.aspx?CompetitionId=7997

I Tyskland er det tid til anden afdeling af ADAC MX Masters, og også her er der et par danske navne på startlisten. Nichlas Bjerregaard lader til at være flyvende i øjeblikket, og vi tror på at han sætter fut i løjerne i Youngster-klassen, sammen med Mads Sjøholm og Glen Meier. I Masters-klassen er der også et par danskere med, ligesom Dannebrog også er repræsenteret i Junior-klassen, hvor Magnus Smith og Rasmus Pedersen, godt kunne blande sig i den sjove ende. I kan selv spotte alle danskerne her: https://www.adac-mx-masters.de/docs/adac-mx-masters/2017/ergebnisse/6259/Starterliste%20ALLE%20-%20V2.pdf?1493198963

Derudover sparkes B-DM i gang på Hedeland, og der har vi selvfølgelig også hustlet en fotograf ind, så husk at holde øje med vores Facebook-side i weekenden! Held og lykke til alle danskere!

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page