top of page

Bastian Bøgh tilbage i løbsform


Heldet har ikke været med Bastian Bøgh på det seneste, hvor skader har sat en stopper for hans sæsonstart, men heldigvis er det danske stjernefrø nu klar til at køre løb igen, og han har sendt en status, hvor han fortæller lidt mere om planerne for den nærmeste fremtid.

Bastian Bøgh Damm: "Jeg fik jo desværre en ufrivillig pause på 2 måneder på grund af et brud på min ryg, men jeg har nu været i gang med træningen igen i halvanden måned, og det går rigtig fint. Jeg startede op igen, med en træningsuge i Italien ved Jesper Kjær Jørgensen (JKJ), og det var den helt rigtige måde at begynde genoptræningen. Vi tog det stille og roligt. I samarbejde med JKJ fandt jeg rytmen og farten igen, så mange tak til Jesper. Siden da har jeg arbejdet hårdt på at få formen på plads igen, og bortset fra et lille setback, med et styrt og hjernerystelse, der gav 10 dages pause, går det så godt nu, at jeg er klar til at køre løb igen. Første løb bliver på min ynglingesbane i Letland, Kegums, til EMX250 i næste weekend, og det bliver meget spændende at se hvor jeg ligger i feltet. Mit mål er at forsøge at kvale' ind. Weekenden efter kører jeg Hollandsk Mesterskab i Emmen, og ugen efter DM i Svendborg."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page