top of page

Nikolaj Larsen med svensk succes


Nikolaj Larsen missede guldet i Sverige sidste år med en lille margin, og derfor er målet i år, da også at tage revanche og stikke af med det mest ædle metal i 2017. Den mission startede rigtig godt, da danskeren navigerede igennem de dramatiske heat i MX1-klassen, og kunne lade sig kåre som vinder af første afdeling. Vi har fået en lille status fra Nikolaj, der selvfølgelig er godt tilfreds med begivenhederne.

Nikolaj Larsen: "En super start til første afdeling af SM! Jeg startede med at sætte hurtigste tid af alle i tidskvalen’. I første heat om lørdagen kom jeg afsted som en 4-5 stykker og får kørt mig op i spidsen, men jeg får lavet en fejl og må et smut i jorden. Jeg ryger ned som 4’er igen og kunne kun nå op som 2'er på de 15 minutter heatet varede. I 1. heat om søndagen, tog jeg føringen på anden omgang og kørte den sikkert i mål. 2. heat blev en rodet affære med 2 gange rødt flag og til slut endte de med at aflyse heatet. Det blev derfor til en samlet sejr og en god start på den svenske sæson, hvor jeg følte mig godt kørende. Jeg glæder mig meget til næste afdeling om 14 dage!"

Foto: www.mxcarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page