top of page

Irriterende skade til Bjerregaard


2017 skulle virkelig være året for Nichlas Bjerregaard, men efter at have vist god fart i indledningen af sæsonen, venter nu en ufrivillig pause til den danske mester i MX2, efter et styrt i Tyskland. Nichlas fortæller selv lidt mere om skaden her, og siger dog også, at han er ved godt mod trods alt.

Nichlas Bjerregaard: "Jeg brækkede desværre hånden til ADAC, efter et styrt og måtte se min håndrodsknogle give op overfor presset. Den er nu blevet opereret, og der venter derfor 8 uger i gips, og efterfølgende genoptræning. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, da jeg følte jeg havde forberedt mig maksimalt til sæsonen, og virkelig var ved at finde mig til rette i de forskellige serier. Men der er ikke andet at gøre, end at se fremad, og så vende endnu stærkere tilbage, lige så snart lægerne giver mig grønt lys. Til slut vil jeg gerne sige tak til alle dem der støtter mig."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page