top of page

Mathias Gryning klar til weekenden


Mathias Gryning kørte et godt svensk mesterskab i den forgangne weekend, og nu er han klar til sin anden omgang EMX250 i år, når det går løs i Letland i weekenden. Her er han kommet ind i varmen hos et lettisk team, der gør logistikken noget lettere for sjællænderen, der selv fortæller lidt mere om sine forventninger her.

Mathias Gryning: "I weekenden går det løs til EM i Letland, og jeg håber selvfølgelig at det kommer til at gå godt. Jeg har fået trænet rigtig godt op til, og fået arbejdet og pudset på nogle ting, sammen med Brian Kjær, så jeg føler mig godt forberedt. Jeg ved at jeg kan være med i top 20-15, hvis det hele flasker sig, så jeg kommer til at give den alt hvad jeg har. Jeg har været så heldig, at KTM Rodeo MX Racing Team har stillet KTM og plads i pitten til rådighed, så jeg kan flyve derover - blot balancerende min affjedring som en slags håndbaggage. Jeg glæder mig i hvert fald, og vil forsøge at have så meget sjov jeg kan, omgang efter omgang! Der skal lyde en stor og varm tak til Westside Racing og Per Rasksen, for at jeg har kunnet gribe den her mulighed!"

Vi besøgte Mathias Gryning, og lavede denne lille video af hans forberedelser sammen med Brian Kjær Jørgensen:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page