top of page

TKO med kvalsejr - MXGP


Efter en lille pause, ruller VM i Letland i denne weekend, hvor også 125 og 250 EM-klasserne skal dyste igen, og som altid blev kvaldagen en spændende affære - med blandet dansk held til følge!

For i suveræn stil, kørte Thomas Kjer Olsen sig til sejren, efter at have startet forsigtigt i kvalheatet, og det betyder at TKO vælger startbom først i morgen, når der skal køres ind til de pointgivende heat. Thomas Covington og Pauls Jonass sluttede podiet af. Kryds fingre for Thomas i morgen! Jeffrey Herlings var bedste mand i kvalheatet i MXGP-klassen, og det lader til, at The Bullet er på vej tilbage i sin sædvanlige storform. Max Nagl og Jeremy van Horebeek tog de sidste pladser i top 3.

Se højdepunkterne fra Thomas' sejr her:

I EM-klasserne var der også danskere på startlisten, og i EMX250 var det Mathias Gryning der sprang højest, med en plads som nr. 16 og årets første EM-point på kontoen. En anden der imponerede, var Bastian Bøgh, der kørte i mål som nr. 18, efter blot at have haft som mål at kvale ind! Vi håber på flere danske point i morgen.

Mikkel Haarup var igen med helt i front i EMX125, men desværre så måtte det danske stjerneskud en tur i jorden, men han kom dog op igen, og kunne køre i mål som nummer 17. Vi håber på mere held til Mikkel i morgen!

Se højdepunkterne fra første EMX125-heat her:

Du kan finde alle resultater fra første dag i Letland her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page