top of page

Viva las Vegas!


Den amerikanske supercross-sæson blev afsluttet med et brag af dimensioner, da det hele i nat kulminerede i Las Vegas! Og der var ellers nok at tale om, da det hele var overstået. Vi har lidt resultater og videoer til dig!

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne!)

450 Class

Finalen i den store klasse var spændende, selvom Ryan Dungey allerede sad på et solidt forspring til Eli Tomac inden feltet kom til Las Vegas, efter hele misæren i New Jersey i sidste weekend. Det var dog ingen af de to der tog sejren, men derimod Jason Anderson, der derved henviste Tomac til andenpladsen. Josh Grant kørte på podiet for første gang i år, imens en fjerdeplads var nok for Dungey, der kunne løfte pokalen endnu engang, efter en begivenhedsrig sæson.

Resultat, Las Vegas:

1. Jason Anderson - Husqvarna

2. Eli Tomac - Kawasaki

2. Josh Grant - Kawasaki

4. Ryan Dungey - KTM

5. Dean Wilson - Husqvarna

6. Chad Reed - Yamaha

7. Blake Baggett - KTM

8. Davi Millsaps - KTM

9. Justin Brayton - Honda

10. Cooper Webb - Yamaha

Samlet:

1. Ryan Dungey - 359p

2. Eli Tomac - 354

3. Marvin Musquin - 293

250 Class

Traditionen tro, så var de to små klasser mikset sammen i Las Vegas, og selvom Adam Cianciarulo endte med at tage sejren i den kombinerede finale, så var alles øjne på den østlige titelkamp. Og det blev en afslutning der kommer til at blive husket, for afgørelsen faldt på den sidste omgang, hvor Zach Osborne plantede Joey Savatgy i et af de sidste sving, og derved kunne tage mesterskabet. Justin Hill og Aaron Plessinger tog de sidste pladser på podiet på dagen.

Resultat, Las Vegas:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Justin Hill - Kawasaki

3. Aaron Plessinger - Yamaha

4. Dylan Ferrandis - Yamaha

5. Michel Oldenburg - KTM

6. Jimmy Decotis - Honda

7. Zach Osborne - Husqvarna

8. Hayden Mellross - Yamaha

9. Mitchell Harrison - Yamaha

10. Cameron McAdoo - Honda

Samlet, West:

1. Justin Hill - 202p

2. Shane McElrath - 164

3. Aaron Plessinger - 163

Samlet, East:

1. Zach Osborne - 173p

2. Adam Cianciarulo - 171

3. Joey Savatgy - 166

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page