top of page

Ryan Dungey trækker sig tilbage


På et pressemøde her til aften, afslørede den nykronede amerikanske mester i supercross, Ryan Dungey, at han trækker sig som professionel. Der har været mange titler i Dungeys kølvand, og han er blevet kendt verden over, som ham der altid kørte klogt, sikkert og aldrig tog unødvendige chancer. Det indbragte ham et hav af titler i supercross, motocross, og ikke mindst til Motocross of Nations. Hvad der nu skal ske for RD står hen i det uvisse, men ifølge ham selv, så forbliver han aktiv i sporten, som han vil forsøge at hjælpe og gøre bedre. Udtryk der gik igen i den tale som en bevæget Dungey havde skrevet ned til lejligheden, og som tog os igennem hele hans karriere, og sluttede med et tak. Dungey gjorde det klart at han ønskede at slutte på toppen, og selvom hans kørestil og tilgang til motocross, har skabt ham både fjender og fans, så har han altid været tro imod sin måde at være på, samtidig med at han skrev sig ind i historiebøgerne, med titler på stribe.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page