top of page

Nikolaj Larsen ser rødt


Nikolaj Larsen går efter at vinde titlen i både Sverige og Danmark i år, og indtil videre så skrider den plan godt frem hinsidan. Senest da anden afdeling blev kørt i Uppsala i den forgangne weekend, hvor det blev til tre heatsejre ud af tre mulige for den danske mester. Det sendte danskeren alene i front i Sverige, og nu er Nikolajs øjne på DM i Svendborg om et par dage. Her er målet også klart: Mere rødt!

Nikolaj Larsen: "Det var en super weekend til anden afdeling af SM i Uppsala! Jeg havde lidt svært ved at finde rytmen på banen i starten af weekenden, men jeg fik det vendt til de pointgivende heat og nappede 3 heatsejre og max point på weekenden. Så det kunne ikke være gået meget bedre. Jeg fik udbygget føringen i den samlede stilling, så det var alt i alt en succes. Nu ser jeg meget frem mod DM i Svendborg på søndag, hvor målet er at få hentet den røde nummerplade tilbage!”

Foto: www.mxcarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page