top of page

Mikkel Bendix siger stop


... eller det gør hans krop. Den danske MX1-kriger, må efter nerveproblemer i hænderne nu sige stop. Det har han selv meldt ud på Facebook i dag. Mikkel var begyndt at få god fart på, og samtidig få nogle gode forbindelser i Tyskland, så det er selvfølgelig en ærgerlig udgang, på en karriere der var på vej frem. Her kan du læse hans statement, hvor han forklarer problemet. Vi håber selvfølgelig at se ham på banerne igen!

Mikkel Bendix: "Ikke alt går som vi forventer, ikke alt går som planlagt, med andre ord er der bare ikke noget der vare ved for evigt - dette har jeg måtte sande da der tidligt på denne sæson opstod symptomer på et problem jeg tidligere har været opereret for.. jeg fik tidligere på ugen konstateret permanente skader på nogle nerver der fører ned i hånden, hvilket gør at jeg får nogle føleforstyrelse og mister min motorik når jeg presser mine hænder/krop derfor er det umuligt at køre og samtidigt for farligt når jeg ikke ved 100% hvad mine hænder gør eller hvor hurtigt de reagere.

Derfor må jeg indse at en lang og fantastisk rejse er kommet til sin ende, jeg er mod min vilje nødsaget til at sætte mine hjelme på hylden og crosseren i værkstedet - i hvert fald for en længere periode.

Dette har jeg valgt at gøre fordi jeg også ønsker at være sund og rask når jeg bliver ældre. Når det så er sagt har det på ingen måde været en nem beslutning at skulle stoppe denne rejse længe før at jeg selv var klar rent mentalt, mentalt var det svært for mig at indse at min krop bare ikke ville være med længere, når jeg havde valgt at satse på at det skulle være året jeg gav det en skalle, men allerede inden vi kom igang var jeg skadet, med noget vi ikke kunne gøre noget ved.

Det har ikke været nemt fordi cross har været en del af mig i rigtig mange år hvor der har været opture fyldt med glæde og en enorm succes følelse, men også dage med tårer og skuffelse. Men når jeg midt i det her træder et skridt tilbage, ser på alt hvad jeg har været igennem på godt og ondt for at nå de mål jeg satte mig igennem årenes løb indenfor motocross og jagten år efter år at blive endnu bedre end forrige år, så er der intet der ville kunne erstatte de uforglemmelige minder, oplevelser og venskaber og det enorme netværk jeg har opnået gennem denne sport.

Jeg fortryder ikke en eneste gang jeg satte mig på min crosser, jeg har nydt at have muligheden og er stolt over hvad jeg personligt har opnået.

Jeg er evigt taknemmelig for at min far købte mig en PW50 og forærede mig da jeg fyldte 2 år, godt nok blev jeg aldrig verdensmester eller kom til at leve af motocross som nok garanteret var min drøm dengang - men jeg nåede en masse mål sportsligt, personligt og lærte i den grad hvad disciplin, vilje og passion kan føre til.

Hvad tiden nu skal gå med ved jeg ikke helt endnu, men jeg er ikke i tvivl om at mine mange timer i denne sport ikke er spildt og at jeg kan bruge dem videre på min nye rejse... Til sidst en kæmpe tak til alle jer der har været en del af rejsen, nært eller fjernt, nu eller for længe siden, TAK - jeg er meget taknemmelig.

For at alt dette har kunnet lykkedes for mig nationalt, samt internationalt, skal en speciel tak selvfølgelig lyde til: Dalsgaard Pavillioner A/S v. Klaus Poulsen. KS Motor, Vejle // Yamaha Skandinavien, SHR Motorsport v. Steffen Hünnecke, SHR family, Scott motorsport, ELT v. Emil Larsen, Gibson tire, Classic Oil, Funnelweb filter, Fysiocenter Vejle, Kolding lokalsyn v. Lasse Bjørnholdt, Højen VVS v. Lasse Enghave, Hørup VVS v. Gert Lauridsen, HETEK v. Torben Hedegaard, MA-engines v. Mikael Andersen & Tonni Andersen, Pieter Mouritsen A/S, Christian Lyngvig, Tommy Berthel, Erik W. Pedersen, Hans Jørn Jensen, Søren Jørgensen, KL215, fam. Jensen, Børkop Motor Sport, min kæreste Louise, mine venner og selvfølgelig min nære familie!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page