top of page

På den igen! – Kaduuz Racing


Så er det endelig som om at foråret er på fremmarch i det lille kongerige, og det samme kan man sige om DM i motocross. Første afdeling blev afviklet under gode forhold i Randers, skønt vejrguderne kastede både det ene og det andet i hovederne på kørerne, og de gæve gule gutter fra Kaduuz Racing, måtte stå meget igennem. En efter en, måtte de lægge arm med lykkens gudinde, og da hun brugte feje kneb, bissetricks og snydekoder, så var der ikke meget lykke at hente, skønt farten var god hos alle mand. Men sådan er verdens bedste sport, og der er ikke andet for, end at komme stærkt igen! Anden afdeling i Svendborg venter om kun et par dage!

Rasmus Johansen er på hjemmebane i Svendborg, og det er et af de steder hvor han kører absolut stærkest. Han var med i toppen i Randers, i det ellers knusende stærke felt, inden uheldet satte ind, så han er bestemt klar på at gøre det igen i det sydfynske. Tempoet har han i hvert fald, og sulten er bestemt intakt.

André Blomqvist viste sig som mest stabile mand i Randers. Svenskeren med kløe i gasarmen, kørte to solide heat, hvor han var godt inde i den øverste del af feltet. André har haft en turbulent optakt til Svendborg, men hans fart er hvor den skal være, og vi tror, at hans resolution når bommen falder, er stærkere end nogensinde!

Thomas Rasmussen havde heller ikke heldet med sig i Randers, men hans fart er bestemt til stede. Som altid, så har TR forberedt sig med masser af tid på cyklen – og podieklasser i sportens fineste klasse i Enduro DM – så han kommer til Svendborg med basen på plads. Og vi ved at han kan køre med i toppen! Kondi og motivation går han ikke ned på.

Jonas Alex Olsen har kæmpet for at finde sig til rette i A-klassen, og viste god fart i Randers, selvom han måtte ned og se på den kronjyske muld et par gange. Jonas går til opgaven med et åbent sind, og han er stadig 100 % opsat på at bevise sit værd i sportens bedste klasse!

Ellers er der ikke så meget andet at sige, end at vi glæder os til Svendborg! Danmarks bedste er igen klar til at levere i show i verdensklasse, og Kaduuz Racing vil gøre alt for at være med til at bidrage til festen! Danmark er ved at få øjnene op for motocross, så hvis du ikke når til Svendborg, så kan du se med live på DR.DK, fra klokken 12.20! Game on!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page