top of page

TKO holder fast - MXGP


Thomas Kjer Olsen var unægteligt en af de absolut hurtigste i Tyskland, men desværre så havde han ikke det held der skulle til. Dog formåede danskeren at ride stormen af, imens der også var drama andre steder på banen i Teutschenthal.

Men lad os starte med den unge danske VM-stjerne. For Thomas Kjer Olsen kom til Tyskland som vinder af det seneste GP i Letland, og derfor var der mange øjne på ham da starten gik. I første heat kørte danskeren en tredjeplads hjem, og han lå fornuftigt som nummer 4 i andet heat, da han desværre måtte en tur i jorden. Det gjorde at TKO sluttede som nummer 12 i andet heat. Det gav en plads som nummer 5 på dagen, men den lange sønderjyde holder trods alt fast i sin samlede tredjeplads, og er klar til revanche i Frankrig næste gang! Dagens sejr gik til Jeremy Seewer, der tog sejren foran Hunter Lawrence og Pauls Jonass.

I MXGP-klassen stod der Red Bull KTM på det hele. Antonio Cairoli og Jeffrey Herlings delte de to heat imellem sig, med Cairoli som vinder af det sidste, og det betød at #222 kunne udbygge sin samlede føring, imens The Bullet måtte nøjes med andenpladsen på dagen. Gautier Paulin tog sidste plads på podiet.

Der var endnu en dansker i aktion i Tyskland, og her kunne unge Gustav Pallesen tage hjem fra Tyskland med erfaring i bagagen fra første afdeling af EMX150-klassen, og en plads som nr. 23.

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page