top of page

Dansk på podiet i Finland


Imens der var mange øjne på Svendborg, og anden afdeling af DM, så var en håndfuld gæve danskere taget en tur til Finland i weekenden, for at køre tredje kvalifikationsafdeling til EM i 65- og 85cc. Og heldigvis ligger danskerne stadig godt til, i kampen om at komme med til Loket senere på året, hvor den endelige mester skal udpeges.

I 85cc viste Magnus Smith sig som bedste dansker, og sjællænderen kunne indtage podiet som nummer 2 til slut i Mäntyharju. Det er også den placering som han har i den samlede stilling. Rasmus Pedersen blev nummer seks i det finske, og det holder ham fortsat inde i varmen som nummer fire i tabellen. Der var desværre ingen point til Albert Legaard i Finland, men erfaring skal man også sætte pris på.

I 65cc var danskerne også godt kørende, og her var Nicolai Skovbjerg bedste mand, da han sluttede de finske løjer som nummer 3 samlet. Jacob Madsen blev nummer otte på dagen, imens en ellers stærkt kørende Mads Fredsøe, blev nummer 13 - efter et uheldigt andet heat. Det betyder at Nicolai nu ligger nummer 2 i den samlede stilling, foran Mads der ligger nummer tre. Jacob ligger nummer 13, og er altså stadig i spil om pladserne til Loket. Der var desværre ingen point til Anna Legaard i Finland, men den unge dame fik en speciel hædersbevisning fra klubben, der blev givet "to the competitor with special relentless attitude."

Så alt i alt en god høst for danskerne i landet med de tusind søer, inden de sidste to afdelinger i juni.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page