top of page

Danskerne godt med i Frankrig


Der køres MXGP på Ernee i Frankrig, og der er heldigvis en god håndfuld danskere med til start i det franske. Det betød også at de danske drenge og piger, skulle igennem førstedagen i dag, og det kom der blandede resultater ud af.

I MX2 var alle danske øjne selvfølgelig på Thomas Kjer Olsen, der så ud til at kæmpe lidt med at finde sig til rette i det franske, hvis man kiggede på tiderne i træningerne, men da kvalheatet først røg afsted, så var det danske es hvor han skulle være. En stille og rolig femteplads blev det til for Thomas, der derved har et fornuftigt udgangspunkt, når de pointgivende heat ruller i morgen. Pauls Jonass vandt heatet foran lokale Benoit Paturel. I MXGP-klassen måtte der en omstart til, da startbommen lavede fejl, men til slut var det Clement Desalle der kunne tage pole position i morgen. Desalle vandt foran Romain Febvre, der endda var en tur i jorden på vejen, og Jeffrey Herlings, der ligner en der også kan køre med om sejren på det hårde!

I EM-klasserne var der også danskere til start, og her leverede Mikkel Haarup en flot kval', der lovede godt til dagens enlige pointgivende heat i EMX125. Mikkel kæmpede dog noget med at finde sig til rette, og han sluttede heatet som nummer 14 til slut. I EMX250, var Glen Meier bedste mand, og Glen sluttede dagens enlige heat som nummer 15, imens Bastian Bøgh Damm endte som nummer 35, efter at have været en tur igennem last chance. De har alle sammen chancen igen i morgen, og vi krydser fingre!

I WMX-klassen var både Sara Andersen og Barbara Aagaard til start, og her var især Sara, rigtig godt kørende. Den danske EM-vinder, kørte godt med point hjem, og kunne tage ottendepladsen i dagens enlige heat. Barbara sluttede som nummer 36 i det stærke felt. Pigerne har også en chance mere i morgen!

Du finder alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page