top of page

Top-10 dag for VM-danskere


Andendagen til VM i Frankrig, blev en blandet fornøjelse for danskerne, men det bedste resultat kom i VM - dog ikke MX2 for en gangs skyld. Vi har lige et hurtigt rundown til dig.

Og vi starter med kvindernes VM, for knap havde Sara Andersen fået pokalen ned, efter at have sejret til EM i Polen, før hun kunne nyde en placering som nummer fem i Frankrig til VM. Det danske stjernefrø kørte en sjetteplads hjem i dagens heat, og så kunne fynboen sole sig sammen med de andre top-5 kvinder i verden! Livia Lancelot vandt afdelingen foran Nancy van de Ven og Kiara Fontanesi. Den anden dansker i klassen, Barbara Aagaard sluttede som nummer 37.

I VM MX2 var Thomas Kjer Olsen med hvor det skete, men det danske supertalent havde nok håbet på lidt mere end han fik til slut. En syvendeplads blev det til på dagen for Thomas, der eller viste god fart i begge heat. Han ligger dog fortsat nummer tre i klassementet, så det ser fortsat virkelig godt ud for TKO! Sejren gik til Pauls Jonass, foran Benoit Paturel og Jeremy Seewer. I MXGP-klassen var der tæt kamp om det hele vejen, men til slut var det Clement Desalle der tog sig af sejren, og han henviste derved Antonio Cairoli til andenpladsen. Den otte-dobbelte verdensmester er dog stadig i spidsen af VM.

I EM-klasserne var der også danskere i aktion, og her kørte Mikkel Haarup en femteplads hjem i dagens enlige EMX125-heat, og det betød at han sluttede som nummer syv samlet i Frankrig. I den samlede stilling falder han ned som nummer 4. Men der er stadig fem runder endnu! I EMX250 var både Glen Meier og Bastian Bøgh på pletten, men desværre var der ingen point til nogen af dem i dag. Det betyder at Glen slutter som nummer 20 og Bastian som nummer 30.

Du finder alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page