top of page

Thomas Kjer Olsen stadig 3’er samlet


Det danske VM-stjerneskud, Thomas Kjer Olsen, var i den forgangne weekend i Frankrig, for at dyste om endnu flere point til den samlede konto, på den tekniske og hårde bane, på bakkehylderne i Erneé. Det blev dog ikke danskerens bedste afdeling i år, selvom han stadig fik en fin mængde point med sig fra det franske. En samlet syvendeplads blev det til, men det vigtigste var naturligvis, at TKO stadig indtager den samlede tredjeplads i MX2-klassen. Her er hvad den lange sønderjyde, selv havde at sige efter løjerne.

Thomas Kjer Olsen: ”Det var en hård weekend, men jeg er tilfreds med at få syvendepladsen med fra Frankrig. Ærlig talt, så kæmpede jeg noget med banen og min kørsel, og jeg måtte køre lidt forsigtigt hele weekenden. Mine starter var ikke gode, og jeg måtte derfor tage mange chancer og presse på for at overhale. I første heat var jeg nødt til at køre mig op fra en position udenfor top 20, og jeg nåede op som nummer 7 til slut. I andet heat styrtede jeg tidligt, og det gjorde det svært at nå mere end en ottendeplads over mål. Men vi tager syvendepladsen med og kommer videre – der er masser af ræs tilbage!”

Nu venter en lille pause fra VM, inden Thomas skal på den igen, når feltet rykker ind i Orlyonok i Rusland, om små to uger. En afdeling der allerede nu tegner til at blive lidt af en anderledes og spændende oplevelse!

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page