top of page

Bastian Bøgh tilbage i tempo


Det har været en opstart plaget af skader, for Bastian Bøgh Damm, men nu er det danske talent heldigvis ved at køre sig tilbage i form. Her er en lille status fra ham, ovenpå de seneste weekenders løb i ind- og udland.

Bastian Bøgh Damm: "For det første er det fedt at være i gang igen, og samtidig er mine mål opfyldt! EM i Letland gik helt fantastisk og bedre end forventet, jeg havde dog lidt nerver på i tidskvalen' og kvalede som nummer 35. I 1. heat blev jeg nr. 18 og kunne høste 3 point og i 2. heat blev det til en 24. plads. Hollandsk mesterskab ugen efter i Emmen, gik også godt. Jeg kvalede' som 11'er og kunne køre over målstregen som nr. 14 i 1. heat, men udgik desværre i 2. heat. A-DM på Svendborgs udfordrende bane, var nervepirrende for mig, fordi det var mit allerførste A-DM. Efter et styrt i 1. heat måtte jeg desværre udgå, men jeg blev heldigvis klar til 2. heat og kørte i mål som nr. 11. Jeg håber nerverne holder sig lidt mere i ro i Holstebro!

Erneé - en vild hårdbane i Frankrig - stod for kulissen til EM i den netop forgangne weekend. Jeg har aldrig kørt på banen før, og jeg må sige, at ved banegennemgangen tænkte jeg: En både fed og frygtindgydende bane, med vilde op- og nedkørsler! Jeg var klar over, at det ville blive svært at kvalificere mig ud af 59 kørere, og det lykkedes da heller ikke i første omgang, da jeg i tidskvalen. satte 19. bedste tid og kun de 15 bedste gik direkte til finaleheatene. Jeg var derfor i last chance og her fik jeg en drømmestart som 3'er og kunne køre i mål som 4'er og dermed være klar til finaleheat, lidt senere samme dag. I 30 graders varme går starten til 1. heat og jeg fik en rigtig dårlig start, og røg desværre med i et styrt i andet sving. Da jeg fik viklet crosseren ud, var jeg absolut sidst og fik mig kun kørt op som nr. 35. Dagen efter var jeg klar til 2. heat og en dejlig byge kølede det hele godt af. Jeg kom skidt fra start, stort set sidst, men fandt mit flow på den svære bane og kunne køre i mål som nr. 28. Samlet endte jeg som 30'er. Jeg er meget tilfreds og vil gerne takke mit team Gebben Van Venrooy Kawasaki for stor opbakning, Scott for fede briller og Kawasaki for en 250cc der spiller!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page