top of page

Stærke danske resultater i Europa


Der har været VM-fri i denne weekend, og det har betydet at der har været gang i de nationale serier rundt omkring. Og det var der heldigvis en del danskere der besluttede sig for at deltage i, og især i Sverige, var danskerne flyvende!

Tredje afdeling af SM rullede nemlig igennem Ulricehamn, hvor der traditionen tro, var en god håndfuld danskere på plads. I MX1 har Nikolaj Larsen den røde nummerplade, og den danske mester, ser ud til at ville beholde den på sin KTM. I hvert fald vandt Nikolaj afdelingen samlet, og udbyggede derved sit forspring. Desværre fik han sin fod i klemme, så den nu er hævet som en ballon, men vi håber at han er helt klar til DM i Holstebro på søndag! I MX2 var Mathias Gryning flyvende, og han fik den bedst mulige optakt til DM i Holstebro, hvor han skal forsvare den røde nummerplade i MX2, med sit første podie i det svenske, da han blev nummer 3 ved dagens afdeling. Mathias Jørgensen sluttede som nummer 14 i samme klasse, imens der også var gode lærepenge til Mike Lauritsen. I kvindeklassen blev Julie Dalgaard nummer syv, og hun ligger nummer fem samlet.

Find alle resultater her: http://mxsm.nu/race/1838623093089825

Men det var ikke alt, for der skulle også køres endnu en kvalrunde til det afsluttende EM for 65 og 85, og her var der også danskere på pletten i Holland. I 65cc sluttede Mads Fredsøe som nummer 5, lige for næsen af Nicolaj Skovbjerg, der blev nummer 6. Jakob Madsen måtte nøjes med plads som nummer 21. I 85cc var heldet ikke med danskerne, men Magnus Smith formåede at blive nummer 12, imens Rasmus Pedersen blev nummer 16.

Find alle resultater fra Holland her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1403499

Foto: www.mxcarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page