top of page

TKO undslap de russiske vandmasser


Imens regnen også dryppede ned over Holstebro og DM, så væltede den ned over Orlyonok i Rusland, hvor tiende afdeling af VM skulle afvikles i denne weekend. En afdeling der fik danske Thomas Kjer Olsen i en af hovedrollerne i MX2-klassen, både på godt og på ondt.

I første heat var den lange dansker nemlig den bedste til at navigere igennem kaskaderne, og det betød at Thomas kunne fejre en heatsejr! Der er ingen tvivl om, at Thomas hører til iblandt de allerbedste i MX2-klassen, og at han sagtens kan køre med om medaljerne hele vejen til mål! Desværre var danskeren uheldig i andet heat, hvor mudderet gav problemer med forbremsen, så han kun fik et enkelt point. Heldigvis holder Thomas fast i den samlede tredjeplads, men stadig ærgerligt, når nu farten var til mere. Pauls Jonass vandt afdelingen, foran Jeremy Seewer.

I MXGP-klassen var der også kaos på spil, da der skulle uddeles pokaler, men det endte dog med at blive Clement Desalle der kunne tage den samlede sejr, og det for næsen af Jeffrey Herlings, der ellers vandt første heat. Gautier Paulin lukkede podiet af, imens Max Anstie og Antonio Cairoli tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Rusland:

MXGP:

1. Clement Desalle - Kawasaki

2. Jeffrey Herlings - KTM

3. Gautier Paulin - Husqvarna

4. Max Anstie - Husqvarna

5. Antonio Cairoli - KTM

6. Romain Febvre - Yamaha

7. Arnaud Tonus - Yamaha

8. Arminas Jasikonis - Suzuki

9. Glenn Coldenhoff - KTM

10. Max Nagl - Husqvarna

Samlet:

1. Antonio Cairoli - 381p

2. Clement Desalle - 334

3. Gautier Paulin - 333

MX2;

1. Pauls Jonass - KTM

2. Jeremy Seewer - Suzuki

3. Brian Bogers - KTM

4. Benoit Paturel - Yamaha

5. Alvin Östlund - Yamaha

6. Hunter Lawrence - Suzuki

7. Julien Lieber - KTM

8. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

9. Jorge Prado - KTM

10. Ben Watson - KTM

Samlet:

1. Pauls Jonass - 414p

2. Jeremy Seewer - 369

3. Thomas Kjer Olsen - 317

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page