top of page

Joachim arbejder hårdt


Danske Joachim Falden er i fuld gang med de amerikanske Nationals, og i sidste weekend, var hele cirkusset rykket til Colorado, og Thunder Valley, kun en spytklat udenfor"The Mile High City", Denver. Joachim har sendt os en update, imens han i fuldt firspring er på vej videre til High Point, hvor der skal køres på lørdag.

Joachim Falden: "Tredje runde af det amerikanske Pro Motocross mesterskab blev afholdt i staten Colorado. Jeg kørte fra Californien torsdag morgen og ankom fredag eftermiddag på banen, efter en 17-18 timers kørsel. Banen ligger i 6000 fods højde, så maskinerne er rigtig langsomme deroppe. Træning og kval' gik ikke super, selvom jeg faktisk følte at jeg kørte godt. Men i hvert fald, skal jeg til bom som nummer 34, og tager en dårlig start fra yderbommen. Jeg kæmper så godt jeg kan igennem hele heatet og slutter som 29'er. Jeg bokser stadig lidt med arm pump, men det bliver da bedre for hver weekend. I andet heat var jeg helt færdig efter første heat, men jeg får samlet mig sammen på bommen, laver en bedre start og kæmper mig frem i feltet. Jeg vrikker så desværre om på min højre ankel og må sætte farten ned i en halv omgang, indtil smerten er forsvundet en smule. Jeg gav den 100% til målstregen og slutter som 27'er. Vi fik udført vores mål, som var at slutte begge heat. I mellemtiden gør jeg mig klar til High Point i næste weekend, hvor målet er at forbedre mine kvaltider og både min heatperformance og resultater!"

Resultater, Thunder Valley:

450:

1. Blake Baggett - KTM

2. Marvin Musquin - KTM

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Justin Bogle - Suzuki

5. Eli Tomac - Kawasaki

6. Cole Seely - Honda

7. Dean Wilson - Husqvarna

8. Broc Tickle - Suzuki

9. Justin Barcia - Suzuki

10. Martin Davalos - Husqvarna

Samlet:

1. Marvin Musquin - 127p

2. Eli Tomac - 110

3. Blake Baggett - 108

250:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Alex Martin - KTM

3. Jeremy Martin - Honda

4. Austin Forkner - Kawasaki

5. Zach Osborne - Husqvarna

6. Dylan Ferrandis - Yamaha

7. Colt Nichols - Yamaha

8. Mitchell Harrison - Yamaha

9. Shane McElrath - KTM

10. Michael Mosiman - Husqvarna

Samlet:

1. Zach Osborne - 119p

2. Alex Martin - 110

3. Jeremy Martin - 101

Foto: Fred Sauvourel/LeBigUSA

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page