top of page

Danskerne igang i Europa


Der er friweekend i VM, og I ved hvad det betyder. Nemlig, en masse europæiske serier at holde øje med, og igen var der godt med danskere til start rundt omkring - ligesom endnu en DM-B afdeling rullede over Als.

Men lad os starte i det svenske, for det svenske mesterskab er i denne weekend i Årsunda, hvor endnu et slag skal stå. Og som sædvanlig skulle første heat af tre, køres i dag, og danskerne markerede sig - på flere måder. Mathias Gryning kvalede' hurtigst af alle i MX2-klassen, og var også rigtig godt med ned til første sving. Desværre tog en af konkurrenterne lidt utraditionelle linjer i brug, og sendte danskeren i jorden, hvorefter han fik det samlede felt henover sig. Det betød desværre nul point til ham i denne omgang, men han skulle være klar til at tage revanche i morgen. Mathias Jørgensen kørte godt i heatet, og tog en plads som nummer 11. I MX1-klassen skulle Nikolaj Larsen forsvare sin samlede føring, og danskeren snuppede en fjerdeplads i heatet.

Alle resultater fra Årsunda her: http://mxsm.nu/race/1777871632451593

I Tyskland køres den sidste afdeling af EM-kvalen' for 85/65 i Schwedt, og her var danskerne også med fremme. I 65-klassen snuppede Mads Fredsøe og Nicolai Skovbjerg henholdsvis anden- og tredjepladsen i lørdagens kvalheat, imens Jacob Madsen blev nummer syv. I 85-klassen snuppede Magnus Smith tredjepladsen i dagens kvalheat, imens Oscar Brix blev nummer 25 og Zander Albertsen blev nummer 27.

Ved samme lejlighed i Tyskland, bliver der også kørt EM for kvinder - som danske Sara Andersen jo fører i øjeblikket, og det var da også Sara der dominerede kvalheatet på førstedagen i Schwedt, med en sejr. Det lover rigtig godt for i morgen! Julie Dalgaard blev nummer seks, imens Catja Rasmussen blev nummer 10. Barbara Aagaard blev nummer 21.

Du finder resultater fra 65/85 her: http://www.fim-europe.eu/events/372

Du finder resultater fra EM for kvinder her: http://www.fim-europe.eu/events/373

Og så må vi ikke glemme tredje afdeling af DM-B, der rullede over Als i dag. Du kan finde alle resultater derfra, her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1411814

Der bliver også kørt ADAC MX Masters, og resultaterne derfra, finder du her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2017/bielstein-ohne-mx-junior-cup-6261

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page