top of page

Midtvejsstatus fra Team Westside Racing


Første halvdel af 2017-sæsonen er allerede overstået. Og med rigtigt fine resultater for teamet med den røde tyr:

Teamchef Per Rasksen udtaler: ”Vi har endnu engang formået at løfte niveauet i teamet og har markeret os som et af de bredeste og mest succesfulde teams indtil videre, i 2017-sæsonen. Det er en fornøjelse at stå i spidsen for så dedikerede unge mennesker. ”

Ned i gennem klasserne har Team Westside Racing markeret sig med flere topresultater, men også bredden følger godt med:

I A-MX2 er der naturligvis stort fokus på Mathias Gryning, der går på sommerferie med den røde nummerplade på raceren, som det tydelige bevis på førstepladsen i DM og en meget vellykket forårssæson, som også giver pote i det svenske med en samlet 4 plads. Også Frederik Højris har markeret sig flot, senest med en flot tredjeplads i andet heat i Randers.

Topkampen i B125 er meget spændende at følge og her byder Oliver Olsen ind. Oliver har igen sat et meget positivt aftryk i klassen og ligger i øjeblikket på den samlede tredjeplads i DM. Oliver har kørt sig til podieplaceringer i alle afdelinger. Også William Sørensen og Victor Henriksen, har kæmpet heroisk og nået fine resultater i klassen, med en 10. plads og en 14. plads som det foreløbige resultat. Teamets kørere i B125 klassen er stadig meget unge og fælles for dem er, at det er deres første eller anden sæson i klassen.

I B-MX2 klassen har vi fornøjelsen af Frederik Langagergaard, som trods en uheldig start på DM sæsonen i Hedeland, stille og roligt kæmper sig tilbage i mod toppen hvor vi ved han hører hjemme. Vi har også Jonas Rasmussen, der gør det flot på den mindre 125cc.

Lucas Bruhn går på sommerferie med den røde nummerplade i B-Junior 85 klassen. Lucas har indtil videre haft en rigtig god sæson og er et seriøst bud på en Danmarksmester i klassen. Dejligt er det også at se, at kørere som Nikolas Føller prøver kræfter med DM serien og leverer en rigtig flot indsats.

I micro-klasserne har teamet mange gode kører, som alle sammen kæmper for point i C-klasserne, til at komme videre op i B-klasserne. Vi hepper på dem alle sammen, Andreas Porting, Alexander Porting, Mikkel Rosenkilde, Patrick Klint, Victor Ørsted, Shawn Ludvigsen, Alexander Hansen og selvfølgelig Jasmina Rasksen.

Også i landsdelsmesterskaberne markerer Team Westside Racings kørere sig. I B-65 klassen har vi Asbjørn Borup helt i front i JM/FM, men også Nicklas Sørensen, Jonas Rasmussen og Mads Vestergaard markerer sig positivt i deres respektive klasser.

Per Rasksen afslutter: ”Jeg ved, at alle kørerne arbejde målrettet for at fortsætte den positive udvikling og vi glæder os i teamet til at se resultaterne også i efterårssæsonen. Jeg er sikker på at den røde tyr vil smile, når sæsonen er ovre. Rigtig god sommer til alle. ”

En stor tak til alle teamets sponsorer: SEAT Danmark, Tømrerfirma Eichen og Søn ApS, CL Smed A/S, VPD Bearbejdning ApS og MIS Recycling A/S.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page