top of page

Oliver rykker til Honda


Oliver Kanstrup er rykket op i A-klassen til i år, og han er en af dem der har lagt sig i selen for at forbedre sig og han har været at finde til et væld af løb. Det er altid godt med en ildsjæl der arbejder for forbedringer, og det har nu kastet en ny aftale af sig, da han skal til at optræde på Honda, næste gang vi får ham at se til A-DM. Han har selv sat lidt ord på aftalen her.

Oliver Kanstrup: "JØ/Arts Racing Team spurgte om jeg ikke ville prøve en Honda, og jeg var så nede og teste lidt hos dem, og det var faktisk meget positivt. Hondaen passer mig rigtig godt føler jeg, og det er jo selvfølgelig den bedste start. Der er en fed maskine med god styring, så det var lige mig! Så vi lavede en god aftale, og fordi jeg ikke ligger noget specielt samlet i DM eller SM, så valgte jeg og skifte midt i sæsonen, så vi kan få testet og afprøvet til 2018, så har vi 100 % styr på setup. Det bliver så en smule spændende, for første gang jeg skal prøve maskinen er til Grand Junior i Næstved her i den kommende weekend. Jeg har været ude med et brækket ribben siden DM i Holstebro nemlig. Derudover, så er det vigtigt for mig at sige, at der intet dårligt og sige om NR-Service, som jeg kørte hos før. Jeg blev behandlet rigtig fint der og jeg har været godt tilfreds!"

Vi her på MX-Index kommer dog til at savne det neonfarvede plastik og de lilla hjul, som Oliver havde som varemærke på sin Yamaha, men han har lovet, at han ser hvad han kan finde på!

Foto: JØ/Arts Racing Team / MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page