top of page

Haarup konge af Ottobiano - MXGP


Der var varierende held til de danske drenge i Italien, men der var så sandelig også noget at svinge med Dannebrog for, da MXGP i dag tordnede igennem italienske Ottobiano.

Desværre for Thomas Kjer Olsen, så var lykkens gudinde ikke med ham i VM MX2-klassen i dag, hvor styrt og uheld gjorde, at det danske supertalent måtte slutte det italienske GP i Lombardiet som nummer 9. Thomas ligger dog stadig på tredjepladsen i den samlede stilling, inden feltet i næste weekend tager videre til Portugal og Agueda. Sejren i MX2-klassen gik i stedet til Jeremy Seewer, der sejrede foran Paul Jonass og Thomas Covington. I MXGP-klassen var der total dominans fra Antonio Cairoli, der fik det italienske publikum til at hvine, imens den gamle mester, mere og mere ligner en der har tænkt sig at gøre otte titler til ni. Jeffrey Herlings tog andenpladsen for Red Bull KTM, imens Max Anstie endelig satte to heat ordentligt sammen og kom på podiet.

Resultat, MXGP Italien:

MXGP:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Jeffrey Herlings - KTM

3. Max Anstie - Husqvarna

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Max Nagl - Husqvarna

6. Gautier Paulin - Yamaha

7. Clement Desalle - Kawasaki

8. Arnaud Tonus - Yamaha

9. Glenn Coldenhoff - KTM

10. Tim Gajser - Honda

Samlet:

1. Antonio Cairoli - 431p

2. Gautier Paulin - 364

3. Clement Desalle - 361

MX2:

1. Jeremy Seewer - Suzuki

2. Pauls Jonass - KTM

3. Thomas Covington - Husqvarna

4. Benoit Paturel - Yamaha

5. Bas Vaessen - Suzuki

6. Julien Lieber - KTM

7. Alvin Östlund - Yamaha

8. Brian Bogers - KTM

9. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

10. Brent van Doninck - Yamaha

Samlet:

1. Pauls Jonass - 454p

2. Jeremy Seewer - 416

3. Thomas Kjer Olsen - 343

Men imens der ikke var meget held til TKO, så knuste Mikkel Haarup konkurrenterne til støv i EMX125-klassen! Det danske stjernefrø var på et helt andet niveau end konkurrenterne både i går og i dag, og danskeren kunne fortjent nyde to heatsejre i Italien. Det betyder at Mikkel nu er oppe på den samlede andenplads, med fire afdelinger igen! Husk nu at den sidste afdeling er i Sverige, hvor det kunne være fedt med massiv dansk support til Haarup! I EMX250-klassen var der desværre heller ikke nogen point i dag til Bastian Bøgh Damm, men han viste god fart i det italienske!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page