top of page

Varm omgang for Thomas Kjer Olsen


Sommervarmen var en af de helt store faktorer, da VM-feltet i den netop forgangne weekend, gæstede Ottobiano i Italien, til 11. afdeling af årets MXGP. Det betød endnu en hård opgave for Thomas Kjer Olsen i MX2-klassen, men danskeren har før vist sig stærk i sand, og med den samlede tredjeplads på hånden, så er han efterhånden en af dem folk kigger efter på forhånd. Og med en god kvalifikation som nummer tre, så var håbet da også sat derefter, da feltet tonsede ud til de pointgivende heat om søndagen. Desværre var lykkens gudinde ikke med Thomas, der måtte ”nøjes” med en plads som nummer 10 i første heat, efter en teknisk batalje. I andet heat måtte den lange dansker også arbejde hårdt, og kom over mål som nummer 6. Det gav en plads som nummer 9 på en dag, hvor temperaturen bankede godt op over de 30 grader. Heldigvis er Thomas stadig nummer 3 i klassementet, og det siger lidt om danskerens stabilitet, talent og fart, at man allerede siger, ”øv,” hvis han ikke kører i top 5.

Thomas Kjer Olsen: ”Min kørsel var god hele weekenden! I det første heat havde jeg en god følelse, og jeg kæmpede med om placeringerne i top 6, inden jeg fik et problem og mistede sidepanelet på min cykel. I andet heat startede jeg inde i top 10, og begyndte at arbejde mig op igennem feltet, indtil jeg nåede sjettepladsen. Min fart i sandet var god, men desværre ikke helt så god som jeg havde håbet på. Heldigvis holdt jeg fast i den samlede tredjeplads, og nu er det bare fuld damp og videre til næste GP i Portugal!”

Næste opgave for Thomas, bliver GPet i Agueda i den kommende weekend!

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page