top of page

Ny og lang kontrakt til TKO!


Thomas Kjer Olsen har taget VM MX2-klassen med storm, og den lange dansker ligger stadig på den samlede tredjeplads i sin første VM-sæson. Det er tilsyneladende også noget det har imponeret hos Husqvarna, der nu sikrer det danske es en lys og lovende fremtid! Det er nemlig netop meldt ud, at man har forlænget kontrakten med Thomas, helt frem til 2020! Dette betyder at TKO har mulighed for at udvikle sig i trygge omgivelser, og med fabriksstøtte i ryggen i de næste sæsoner! Det er en super bedrift af danskeren, og noget der lover endnu bedre for dansk motocross i fremtiden! Husqvarna tror på Thomas! Ligesom hele Danmark har gjort i lang tid! Tillykke til TKO!

Thomas Kjer Olsen: "Jeg er virkelig lykkelig over at skulle fortsætte min karriere hos Rockstar Energy Husqvarna! Jeg har arbejdet virkelig hårdt, og de resultater vi har opnået i år, viser at vi er i en god position. At få lov til at blive på sådan et velorganiseret og professionelt team i yderligere tre år, giver mig mulighed for at forbedre mig endnu mere og gøre det endnu bedre. Jeg vil fortsat gøre mit bedste for podieplaceringer og sejre i denne sæson, og så vende tilbage endnu stærkere i 2018! Jeg tager et skridt ad gangen, for at forbedre min fart, imens jeg samtidig forsøger at være så stabil som muligt. Hvis vores mål her i 2017 har været en podieplacering, så tror jeg at jeg kan være en kandidat til titlen i 2018!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page