top of page

5 danske navne til Junior VM


Youthstream har i dag udsendt startlister til Junior VM i Estland sidst på måneden, og heldigvis er der danske navne til stede i alle klasserne - og danske navne der sagtens kunne blande sig helt i front!

I 125 falder øjnene hurtigt på nummer 722, hvor Mikkel Haarup gemmer sig. Stjernefrøet er uden tvivl et af de største talenter i Europa i øjeblikket, og derfor tror vi på, at Mikkel godt kunne stikke af med Junior VM, hvis det hele flasker sig!

I 85cc er Magnus Smith og Rasmus Pedersen på, og de har indtil videre kørt blændende i EM-kvalen, hvor især Magnus Smith har været forrygende.

I 65cc kommer Mads Fredsøe til Estland som en mulig outsider til VM-titlen, (spået af den altid optimistiske redaktion her på MX-Index.) Jakob Madsen er også på startlisten, og vi håber at begge danske gutter kan gøre en forskel!

Det bliver med andre ord en travl måned for de danske 85 og 65-kørere, der skal køre den afgørende EM-afdeling i Loket, Tjekkiet, i weekenden inden Junior VM! Vi håber de har held med det hele! MX-Index hepper altid!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page