top of page

Søren Rasmussen på sidelinjen de næste uger


Søren Rasmussen har indtil videre været flyvende i årets kamp om tronen i 125-junior, men #522s optakt til næste afdeling af DM på Hedeland, ramte desværre et setback i onsdags, da Søren desværre styrtede i Børkop, og har pådraget sig en mængde skader. Vi har en status på ham.

Søren Rasmussen: "Jeg stod desværre af i onsdags under en træning på Børkop-banen. Jeg sprang for langt til højre på et hop, ramte et hul, og måtte på en flyvetur, på en 10-15 meter. Jeg bliver slået bevistløst, og der bliver tilkaldt en ambulance, da jeg er forslået og får problemer med min vejrtrækning. De kører mig på akutafdelingen i Kolding, hvor der står omkring 10 læger og tager imod mig. Jeg bliver undersøgt på kryds og tværs, hvor de finder ud af at min lunge er klappet sammen. Jeg bliver derfor kørt til en operationsstue og får lagt et dræn. Morgenen efter, får jeg melding om at jeg har brækket mit kraveben, 2 ribben, håndleddet, samt revet et ledbånd over i tommeltotten, og dette kræver desværre en operation, som nu er sat til mandag. Min lunge er dog siden blevet ved at drille, og jeg har fået skiftet dræn et par gange. Min højre arm er i gips, og den venstre er i slynge, så jeg er rigtig godt bundet ind i øjeblikket. Dommen lyder på fem uger ude, så umiddelbart skulle jeg være hel lige op til DM i Hedeland, men vi se hvad der sker."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page