top of page

Sara Andersen vinder EM for kvinder i 2017


Hun gjorde det sidste år, på sit første år på den store cykel, hvor serien blot var en enkelt afdeling, og i dag gjorde hun det så igen! Danske Sara Andersen forsvarede det EM hun vandt sidste år, og det danske stjernefrø har siddet tungt, tungt, tungt på tingene hele vejen igennem, selvom EM for kvinder i år har været en reel serie, med flere afdelinger, fordelt over kontinentet. Danskeren kom til Letland med den røde nummerplade på sin Yamaha, hvor den har siddet trygt og solidt, igennem det meste af serien, og hun forsvarede den med bravur. Det betyder at vi for andet år i træk kan juble over en europæisk titel til dansk motocross - og samtidig over, at Sara ser ud til at have farten, til at kæmpe med i toppen af verdenseliten - til trods for at den blonde fynbo, altså er væsentligt yngre end mange af sine konkurrenter! Her på MX-Index klapper vi stadig og letter på hatten, for en blændende titel til Danmark og til Sara Andersen!

En samlet tredjeplads var nok for Sara i dag. 

Du kan se alle resultater og samlede stillinger i kvindernes EM her: http://www.fim-europe.eu/events/393

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page