top of page

Hårde uger for Joachim Falden


Danske Joachim Falden kæmper godt i AMA Pro Motocross, selvom de seneste par afdelinger har været noget turbulente. Joachim har sendt os en status, på hvordan det er gået på det seneste, og hvad den næste tid kommer til at byde på.

Joachim Falden: "Det er ved at være noget tid siden mit sidste check-in, og der er sket en del. Highpoint: Jeg tog et kæmpe styrt i anden kval', og slog skam lige hovedet lidt og måtte derfor tage en uge fri, da jeg fik en lille hjernerystelse. Så jeg kørte ikke i High Point eller Muddy Creek. Jeg vendte tilbage til Red Bud og DNF'ede begge heat, med maskinproblemer i første heat og i andet heat tog jeg igen et kæmpe styrt og måtte udgå ... Her i weekenden kørte vi i det amerikanske sand på Southwick, hvor jeg kvalede' som nummer 31. I første heat kommer jeg 20'er fra start, og jeg kørte med god energi i de første 16 minutter, derefter fik jeg mega ondt i ryggen og måtte sætte farten ned. Jeg slutter som nummer 31. I andet heat kører jeg ind CAC36 og Colt Nichols i starten, som var styrtet foran mig. Jeg starter derfor sidst og kører mig op på en 27. plads, men med 10 minutter tilbage, begynder maskinen at lave en mærkelig lyd og miste power. Jeg slutter dog løbet som nummer 31 i andet heat også. Jeg skal ikke køre Millville eller Washougal på grund af distancen til løbene. Mit næste løb er den 12. august. i Unadilla. I de 4 uger uden løb, skal jeg træne på nogle forskellige baner og indhente den manglende kørsel fra starten af sæsonen."

Foto: Le Big USA / Cycledump

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page