top of page

Masser af mestre


Danskerne lagde godt fra land i Europa i går, og i dag blev der så taget stik hjem, i hvad der skulle gå hen og blive en rigtig god dag for dansk motocross! Dem har vi haft en del af på det seneste!

I Sverige var scenen skiftet fra gårsdagens solskin. Regnen hamrede ned over banen i Varberg, og gjorde den sværere og sværere, som dagen skred frem. Men danskerne holdt stand! Og i kvindeklassen fuldendte Julie Dalgaard svendestykket. I et heat hvor der skete en masse uskønt på grund af vejret og kørere der overså gule flag, stod Julie med en tredjeplads til slut, og lagt sammen med gårsdagens andenplads, ja, så kunne danskeren tage sejren - og samtidig titlen som nordisk mester for kvinder! Bravo Julie! I MX1 var der igen blandet held til Nikolaj Larsen, der tog en samlet femteplads med fra Varberg. Rasmus Johansen sluttede som nummer femten samlet. I MX2 tog Mathias Jørgensen den samlede sjetteplads på dagen, efter et stærkt sidste heat. Mathias Gryning sluttede lige efter ham. Nikolaj Skovgaard styrtede desværre i første heat, og kom ikke ud til andet. Oliver Olsen hentede et enkelt point i dagens 125-heat.

I Tyskland var Nichlas Bjerregaard tilbage for fuld musik, og tempoet er der helt sikkert for Nichlas, der vandt dagens første Youngster-heat! Danskeren valgte at sidde over andet heat, på grund af sin skade, så det rakte til en plads som nummer 8 samlet - en plads bag Glen Meier der sluttede som 7'er. I Junior-klassen sluttede Magnus Smith på podiet med en flot tredjeplads, imens Rasmus Pedersen også kørte sin ind i top 5. I Masters-klassen, var Sam Korneliussen bedste dansker, da han sluttede som nummer 26 samlet.

Du kan finde alle danskere på resultatlisterne her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2017/tensfeld-6262

I Holland var der også grund til mere jubel, da Thomas Kjer Olsen fuldførte projektet, og snuppede endnu en titel. Denne gang som hollandsk mester i MX2! Bastian Bøgh Damm kørte desuden rigtig godt, og blev nummer 11 på dagen i samme klasse.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page