top of page

Startlister til Loket


VM har holdt en velfortjent sommerferie, men serien vender tilbage for fuld smadder, når der i den kommende weekend, skal køres på den klassiske bane i tjekkiske Loket. Og der er flere spændende ting på programmet, lige såvel, som der er danske navne!

Nu skal EM for 85cc og 65cc nemlig afgøres, og det betyder, at det gælder for de danskere der har kvalificeret sig. Det er den her endelig afdeling, der afgør hvem der bliver mester, og vi har tiltro til de danske drenge! Nicolai Skovbjerg og Mads Fredsøe er klar i 65, og begge gutter er godt kørende. Nicolai har virkelig udviklet sig siden sidste år, og Mads må betragtes som en af favoritterne, hans flotte fjerdeplads sidste år taget i betragtning. I 85cc har vi Magnus Smith og Rasmus Pedersen med, og begge drenge er glohede, med flotte præstationer på hele kontinentet i baggagen! Magnus har haft en fantastisk sæson, og er blevet endnu hurtigere end han var sidste år, og samtidig er Rasmus altid klar til at diske op med en flot præstation. MX-Index siger: Giv dem tørt på, rødder!

Så skal vi heller ikke glemme en af de nicher af dansk motocross, der måske er allerbedst kørende lige i øjeblikket. Kvindecross! For vores nykårede Europamester er på startlisten til VM for kvinder, og Sara Andersen har før vist at hun kan køre med i top 5. Hvad kan lidt momentum gøre for Saras fart? Vi tror på endnu mere og hepper!

Ooooog så skal vi heller ikke glemme ham TKO. Thomas har brugt sin korte VM-sommerferie på at sikre sig et hollandsk mesterskab, inden han skal forsvare sin samlede tredjeplads i VMs sidste del. Indtil videre har danskeren taget alle med storm, og vi er sikre på at han bliver ved at gøre det. MX-Index har alle dage været TKO-fans, og den tro bliver blot stærkere!

Du kan finde alle startlister til weekenden GP her: http://www.mxgp.com/news/mxgp-czech-republic-timetable-and-entry-lists

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page