top of page

RIP Igor Cuharciuc


Lørdagen skulle have været en fest, og indledningen på det tjekkiske GP, men den endte med at blive beskæmmet af en tragedie. Under dagens sidste heat ved 14. afdeling af VM i motocross, styrtede Igor Cuharciuc fra Moldova i 85cc'ernes første heat, i kampen om EM, og selvom hjælpen var hurtigt på stedet, så stod hans liv ikke til at redde. Det melder Youthstream ud i en pressemeddelelse. 85-heatet blev straks stoppet, og resten af det aflyst, inden den hjerteskærende besked blev udsendt her til aften.

MX-Index sender tanker til alle efterladte, og de chokerede tilstedeværende i Loket. Vores sport er fantastisk, unik og enestående, men den er også det moderne menneskes favntag med en spænding vores liv ikke normalt indeholder. Risikoen er der, men lad os stå sammen når ulykken rammer. Ikke flere tragiske nyheder, tak ... Pas på hinanden og jer selv derude.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at morgendagens 85cc-heat er aflyst i respekt, imens det lader til at resten af programmet kører som planlagt. Thomas Kjer Olsen sluttede dagens kvalheat som 11'er i MX2, Sara Andersen kørte ind som nummer otte i kvindernes første heat, og Mads Fredsøe tog tredjepladsen i første 65cc-heat, med Nicolai Skovbjerg som nummer 22. Da heatet blev afblæst i 85cc, lå Rasmus Pedersen nummer 6 og Magnus Smith nummer 7.

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page