top of page

Haarup i verdensklasse


At danske Mikkel Haarup er en af verdens bedste på en 125'er, kan ikke komme som nogen overraskelse, i hvert fald ikke hvis du er dansker. Flere sejre til EM i 125-klassen, blev i går krydret med en VM-sølvmedalje, der endda fandt vej rundt om halsen på det danske stjernefrø, sammen med en tilsvarende af guld, sammen med resten af Team Danmark. Her er hvad danskeren havde at sige efter at støvet havde lagt sig i Estland.

Mikkel Haarup: "Det føles godt at have taget sølvmedaljen i 125-klassen, og jeg er også rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe mit hold til tops i nations-konkurrencen! Når Danmark ikke er så stort et land, så er det fantastisk at vi har sådan en massiv tilstedeværelse i sporten. I de to heat fik jeg to gode starter, og jeg kørte to gode heat, hvor jeg kæmpede med Gianluca [Facchetti]. Vi havde en god kamp i første heat, og i andet heat lavede jeg desværre en fejl. Jeg gjorde mit bedste for at vinde i begge heat, men til slut må jeg sige tillykke til Gianluca for hans kørsel. Sæsonen er langt fra ovre nu. Vi skal tilbage til EMX125, hvor jeg vil gøre mit bedste, for at komme ud med sejren til de tre resterende afdelinger!"

Husk nu at Mikkel slutter sit EM i Sverige, hvor han gerne skulle bæres rundt af danske supportere!

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page