top of page

VM-debutant i Uddevalla?


Nogle gange hører vi ting, som vi simpelthen bliver nødt til at reagere på. Mathias Gryning har haft en glimrende sæson indtil videre, måske hans bedste nogensinde, og nu ser det ud som om at han tager det ultimative spring, når VM kommer til Uddevalla i august, hvis han lige kan få det sidste på plads. Vi lod ham selv fortælle lidt mere om den spændende nyhed her.

MX-Index: Vi har hørt en lille fugl synge om at du vil være på plads i MX2-klassen i Uddevalla?

Mathias Gryning: "Det er rigtigt, jeg har fået start til VM i Sverige og det er selvfølgelig en kæmpe stor mulighed for mig, at prøve kræfter med de bedste, og noget jeg altid har drømt om at komme til. Jeg snakkede lidt med min træner, Brian Jørgensen, omkring at vi skulle prøve at søge start deroppe, nu da det er meget tæt på at være på “hjemmebane.” Så vi endte med at søge og har nu fået grønt lys. Jeg føler mig godt tilpas i år, og jeg har arbejdet hårdt for at få det hele til at gå op i en højere enhed, og jeg synes det går fornuftigt for tiden. Så nu må tiden vise hvor vi står, i det hårdeste felt i verden.

Mine målsætninger er klare, og de er bare at få føling med det hårde felt og se hvor jeg hører til. Den ultimative bonus for weekenden, ville da helt klart være at komme hjem med point. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber at køre den fulde EM-serie næste år, så det at kunne deltage i et VM, gør forhåbentlig at jeg samtidig gør lidt opmærksom på mig selv rundt omkring i de forskellige udenlandske teams.

Det skal dog siges, at det ikke er 100% sikkert endnu, at jeg holder på bommen i Uddevalla, eftersom motocross er rigtig dyrt. Bare det at komme til start til én VM-afdeling, koster rundt regnet 10.000 kr. så det kan hurtigt sætte en stopper for mange drømme. Men jeg arbejder på at få fundet nogen som kunne have lyst til at hjælpe med budgettet, så jeg kan komme til start! Det ville i hvert fald være super ærgerligt, at økonomien skal sætte en stopper for denne her mulighed. Jeg håber selvfølgelig, og krydser alt, for at det hele kommer til at lykkes, så jeg kan holde bag bommen til min VM-debut i Sverige!

Jeg har mange gode mennesker omkring mig, som hjælper til så meget de kan, på hver deres måde, og det ville helt klart være et kæmpe boost for os alle, at kunne deltage i den største serie, specielt for mit team WestSide Racing, som heller aldrig har haft en VM-debut. Og de andre mennesker som støtter mig, au2parts, Sørby VVS, Sørby Auto, Bridgestone Tires, Nørrebro Fysioterapi, Ivans Dækcenter, CTI Knee Braces, Sports Team Næstved, Valvoline, The Six, KTM Skandinavien, SOS Racing Parts, PSEparts, Fox Head Europe, Brian Jorgensen MXschool og Ultimate Racing Suspension."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page