top of page

Klar eller ej?


Søren Rasmussen fører kampen om DM i 125 Junior, og det har været et par overordenligt spændende heat vi har været vidne til i år. Derfor var det også med ærgelse at vi modtog nyheden om at Søren var styrtet slemt, lige inden sommerferien gik i gang, selvom der var en teoretisk chance for at han kunne nå at blive klar. Nu er der en uge til fjerde afdeling i Hedeland, og Søren står på startlisten. MX-Index stillede ham derfor det indlysende spørgsmål: Kan du køre? Her er hvad han svarede.

Søren Rasmussen: "Jeg håber meget at kunne køre i Hedeland, men indtil videre er ingenting sikkert. Jeg ville virkelig gerne forsvare min samlede føring, men det handler også lidt om min førlighed. Lægerne siger dog at der ikke bliver noget DM til mig, da der er risiko for at den skinne jeg har på kravebenet kan knække, og hvis den gør det, så sætter nerven sig næsten stensikkert i klemme, og så står jeg pludselig står med en arm der har fået varige mén. Den tanke er heller ikke rar. Jeg har ikke været tilbage på cyklen endnu, men vi må se hvad det sker. Hey, jeg er altid optimist, og intet skal endnu udelukkes. Den bedste løsning er ved at kigge efter mig på bommen i næste weekend! Holder jeg der, ja, så nåede jeg at blive klar!"

Vi krydser fingre for at Søren bliver fit for fight! Og glæder os i øvrige som små børn til fjerde omgang DM! Ses vi?

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page