top of page

Danskerne fightede i Lommel


Lommel var sandet som altid, men heldigvis tør, da der i dag skulle køres om pointene til 14. afdeling af VM. Og heldigvis så gjorde de involverede danskere det rigtig godt, og hentede godt med point og selvtillid i det dybe sand.

Thomas Kjer Olsen hang godt på i første heat i MX2-klassen, og han holdt Benoit Paturel i snor. Franskmanden er den tætteste umiddelbare udfordrer til TKOs samlede tredjeplads i tabellen, men desværre satte en fejl på sidste omgang Thomas tilbage til syvendepladsen. Heldigvis har danskeren vist sig som en af de stærkeste i år, og det er ikke for sjov at han ligger hvor han gør. En flot tredjeplads blev det til i andet heat, og så udbyggede Thomas i stedet sit forspring til fjerdepladsen, med en samlet femteplads. Jorge Prado vandt GPet foran Pauls Jonass og Julien Lieber. I MXGP-klassen leverede Jeffrey Herlings og Antonio Cairoli underholdningen, da de tog den direkte duel til nye højder, der dog endte med sejr til The Bullet i begge heat, og derved var hans anden GP-sejr i år i hus. Cairoli tog andenpladsen, foran Glenn Coldenhoff.

Resultat, Belgien:

MXGP:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Glenn Coldenhoff - KTM

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Gautier Paulin - Husqvarna

6. Max Nagl - Husqvarna

7. Max Anstie - Husqvarna

8. Romain Febvre - Yamaha

9. Jeremy van Horebeek - Yamaha

10. Arnaud Tonus - Yamaha

Samlet:

1. Antonio Cairoli - 567p

2. Jeffrey Herlings - 468

3. Clement Desalle - 462

MX2:

1. Jorge Prado - KTM

2. Pauls Jonass - KTM

3. Julien Lieber - KTM

4. Jeremy Seewer - Suzuki

5. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

6. Benoit Paturel - Yamaha

7. Conrad Mewse - Husqvarna

8. Ben Watson - KTM

9. Calvin Vlaanderen - KTM

10. Brian Bogers - KTM

Samlet:

1. Pauls Jonass - 589p

2. Jeremy Seewer - 539

3. Thomas Kjer Olsen - 437

Og så var der selvfølgelig også Haulin'-Haarup, der fuldendte projektet fra i går, med endnu en blændende heatsejr, hvor danskeren kørte sig op igennem feltet til førstepladsen, og knuste al modstand i EMX125. Det betyder at han nu blot er 8 point efter i den samlede stilling, med to afdelinger tilbage.

Du kan finde alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page