top of page

Solid dansk dag i Schweiz - MXGP


DM indtager Hedeland i morgen, men derfor holder VM-karavanen ikke stille. I denne weekend er turen derfor kommet til det Schweiziske GP i Frauenfeld, og som sædvanlig var lørdag kvaldag.

Thomas Kjer Olsen tjente gode point til sin samlede tredjeplads i sidste weekend i Lommel, og i dag skulle TKO så forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt i morgendagens heat. Det gjorde han glimrende med en femteplads, og han pressede flere af dem foran undervejs. Jeremy Seewer tog sejren foran sit hjemmebanenpublikum, imens det blev til en sejr for Antonio Cairoli i MXGP-klassen, foran Max Anstie og Romain Febvre.

Mikkel Haarup kæmper for at indhente førstepladsen i EMX125-klassen, men selvom danskeren var hurtigst af alle i dagens første heat, så gjorde en dårlig start, at han måtte køre sig op igennem feltet. Mikkel nåede tredjepladsen til slut, men har heldigvis endnu et heat i morgen!

Bastian Bøgh Damm leverede en rigtig god kval' i EMX250-klassen, men desværre var heldet ikke med ham, og han sluttede dagens heat som nummer 37.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page