top of page

Startlister til USGP


Selvom man er en fandens crosskarl, der har set det meste, og bilder sig ind at man ved endnu mere, så er det altid spændende, når de europæiske stjerner, skal op imod dem der huserer i USA. I gamle dage var det amerikanske GP et tilløbsstykke, og en styrkeprøve ikke mindst, og selvom vi er stykke derfra, så er der et par fornufige navne på de startlister, som Youthstream har udsendt, der kan få spændingen op at stå igen!

Thomas Kjer Olsen skal forsøge at binde an med Adam Cianciarulo, Justin Hill, RJ Hampshire med flere, men vi er sikre på, at TKO nok skal gøre Florida hedt for de amerikanske drenge. Også i MXGP-klassen er feltet godt besat, hvor især Eli Tomac kunne være et bud på en sejr, ligesom Cooper Webb, Justin Barcia og Benny Bloss også figurerer.

Du kan finde startlisten til MXGP-klassen her: http://docs.mxgp.com/tvinfo/MXGP_of_USA_Entry_list_MXGP.PDF

Først skal de amerikanske kørere dog lige helskindet igennem weekendens AMA Pro Motocross finale i Indiana, ligesom et par stykker af dem, også har siddet ude med skader op til det amerikanske GP. Så hvordan den endelige liste ser ud, må vi vente til i næste weekend med at se.

Samtidig fortsætter farcen omkring Jeffrey Herlings mulige deltagelse i netop finalen på Ironman MX også, efter at der først blev sendt en bekræftelse ud om at The Bullet skulle være på plads til at blande sig, når den amerikanske serie afsluttes i weekenden, hvorefter det blev meldt ud, at dette blot var en fejl, og pressemeddelelsen aldrig skulle have været sendt ud. Om Herlings er til start i Indiana, må vi se på lørdag. Indtil videre melder historien, at han først skal teste lidt på den cykel han eventuelt skal køre på, da han ikke må køre på sin sædvanlige racebike, grundet andre regler og regulationer.

Update på Herlings-sagaen. VitalMX på Instagram 24/8 klokken 18, dansk tid:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page