top of page

Danske sejre i Sverige og i Tyskland


Vi betragter os selv som optimister her på MX-Index, og derfor er det en fornøjelse at følge, når de danske drenge og piger leverer flot på de udenlandske scener. Der skulle køres ADAC MX Masters i Gaildorf, og samtidig svenske mesterskaber i Västerås - og igen(!) med danske kørere helt i top!

I Sverige har Nikolaj Larsen halset lidt efter på det seneste, men en mester skal aldrig måles på hvordan han er nede, men på hvordan han kommer tilbage. Det danske es kvitterede i hvert fald med to heatsejre i dag, der gav ham overhånden tilbage i mesterskabet, hvor han nu har 11 point til andenpladsen, inden den sidste afdeling. I MX2 kørte Mathias Gryning ind på en sjetteplads, og rykkede derved op i top 5 i den samlede stilling. Julie Dalgaard var også sublimt kørende, og kom på podiet i kvindeklassen. Der var desværre ikke flere point til Oliver Olsen i 125-klassen, men tre stykker fra i går, plus en masse erfaring, er også til at tage at føle på.

Alle resultater fra Sverige her: http://mxsm.nu/race/1223256011079137

I Tyskland var der også danskere i ilden, og her var Magnus Smith den helt store oplevelse, da han tog sejren i Junior-klassen, hvor han ligger på andenpladsen, inden sidste afdeling. Rasmus Pedersen sluttede samlet lige udenfor top 10, og der var i det hele taget godt med danske navne i den lille klasse. Stærkt at se! I Youngster-klassen kæmpede danskerne lidt mere med at få det hele til at glide, og Glen Meier sluttede som nummer 18, med Mads Sjøholm som nummer 20.

Foto: MXCarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page