top of page

Startlister til Hold DM


DM er - heldigvis - inde i en rivende udvikling, og lad os da slå et slag for, at Hold DM kommer med på den vogn! Det er i hvert fald i weekenden at det går løs til årets version, der i år slår vejen forbi Hjørring. Vi har fundet startlisterne til dig, så du kan komme i stemning, og der er et par hold, der i forvejen ser meget stærke ud!

Næstved Motor Klub stiller for eksempel med Mathias Gryning, Nikolaj Larsen og Benjamin Strate, imens Aalborg Motorklub stiller med Nichlas Bjerregaard, Kenneth Kaalund og Kim Sørensen. Ellers kunne Randers Motor Sport måske være et bud? De er i hvert fald gode til disciplinen, og erfaring mangler de ikke, med Kenneth Hvam, Simon Wulff og Nick Bøgh på holdet. Eller måske drengene fra Svendborg kan stikke af med det hele? Tonni Andersen, Rasmus Johansen og Daniel Wozniak skulle nu nok kunne gøre en fornuftig indsats for medaljerne. Masser af hurtige kørere er på pletten!

Det er altid spændende, når holdkonkurrencen skydes afsted, og kørerne skal op imod hinanden på kryds og på tværs!

MX-Index følger løjerne, men start med et kig på startlisten, her: http://www.hj-motorsport.dk/files/5071-Samlet_tilmelding.xls

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page