top of page

Bjerregaard klar for Filten Racing Team i 2018


Nichlas Bjerregaard viste knusende god fart til sit første DM i MX1-klassen i søndags, hvor det blev til en samlet sejr, og vi får lov at se mere til ham i den store klasse, når vi kommer til 2018. Her har Nichlas nemlig lavet en aftale med Filten Racing Team, som kommer til at blive hans team næste år, både herhjemme og til EM - og til DM bliver det på en MX1-cykel, at han stiller op.

Nichlas Bjerregaard: "Til 2018 skifter jeg til Filten Racing Team, og samtidig op i MX1. Det bliver stadig på Yamaha, men jeg glæder mig til at komme ind i teamet, og forhåbentlig få endnu bedre rammer omkring mig. Mit første løb i MX1, gik som bekendt rigtig godt, så med baglandet i orden, er jeg sikker på at vi kan køre med helt i toppen af den store klasse til næste år. Mit hovedfokuspunkt bliver dog stadig EM i MX2-klassen, hvor jeg også stiller op for Filten Racing Team, så hvis enkelte EM'er falder sammen med DM, så bliver EM min første prioritet. Jeg er rigtig glad for at være kommet ind et sted, hvor jeg har muligheden for at fokusere på begge serier, og vise hvad jeg kan på alle planer. Jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre arbejdet her til vinter, og bringe noget blå hæder hjem til mit nye team."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page