top of page

Søren imod den blå planet


Når Motocross of Nations ruller over Matterley Basin, så er der ikke kun tre danskere på pletten, men fire! For Søren Rasmussen skal også i aktion, i Yamahas bLU cRU Cup, hvor der selvfølgelig står hæder på spil, men også en fuld sæson i EMX125 i 2018! Det danske stjernefrø har derved muligheden for at køre sig ud i Europa, men inden han kommer så langt, så skal han lige slå de inviterede kørere fra mange andre nationer. Søren har haft en stærk sæson i 125-klassen, hvor han har leveret nogle TV-heat af dimensioner, og vi skal selvfølgelig nok holde jer opdaterede derhjemme, om hvordan det går med danskeren. Her er i første omgang hvad han selv siger om løjerne.

Søren Rasmussen: "Jeg er den eneste der skal køre for Danmark, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad, og stolt, over! Det bliver virkelig en fantastisk oplevelse, selvom jeg stadig døjer lidt med efterdønningerne fra mit styrt i sommerferien. Jeg har fået tilsendt to sæt klister og et blåt sædebetræk, som vi skal have på derovre, og så regner jeg ellers bare med at køre nogle fede heat, og samtidig at prøve mig lidt af i det store udland. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at opleve så stort et løb. Oooooog, så er der jo også et år i EM-klassen hvis man vinder! Men nu må vi se! I første omgang er jeg rigtig glad over at have fået chancen, og for at min far, farfar og Ole Sørensen tager med mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page