top of page

Lynende 85'ere i Holzgerlingen!


Det blev en herlig dag for danskerne til sidste afdeling af ADAC MX Masters, især for de danskere der kørte i Junior-klassen.

Her endte den samlede sejr nemlig med at gå til Magnus Smith, der efter første heat, kunne glæde sig over den tyske titel. Men der var mere dansk på programmet, for med den samlede sejr på dagen, kunne Rasmus Pedersen snuppe en fortjent bronzemedalje i serien! Flot kørt af de to danskere, der begge har haft blændende sæsoner, og vundet bunker af medaljer til Danmark.

I Youngster-klassen var Nichlas Bjerregaard bedste mand, men heldet var ikke med danskerne. Nichlas sluttede som nummer 13, kun to placeringer foran Glen Meier der blev nummer 15. Mads Sjøholm havde ikke en god dag, og der var derfor ingen point til ham. Titlen gik til Tom Koch, imens Dennis Ullrich vandt samlet i Masters-klassen.

Du kan finde resten af danskerne, og de samlede resultater, her:

Foto: ADAC MX Masters / Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page