top of page

Endnu engang med verden som legeplads


Stefan Broxgaard er tilbage med fjerde omgang af The World is Our Playground, hvor han fortæller historier om motorsport fra nær og fjern, og til årets version, har en del crosskørere heldigvis fundet vej! Stefan siger selv om sin fjerde film:

Stefan Broxgaard: "I år er der endnu mere hygge og endnu flere gode historier i filmen, fra nogle af de bedste crosskørere i Danmark. Nicolaj Damsgaard fortæller om sin tur til USA, Kenneth Kaalund fortæller om hvordan det er at vende tilbage efter en alvorlig skade, og så er der selvfølgelig masser af farverig motocrossfilm, med Jim Bødker, Nicklas Haagensen og en palet af andre kørere! Th4 World is Our Playground er en film om inspirerende mennesker, der har fundet stor passion i forskellige grene af motorsport, og den passion har jeg prøvet at fortolke og vise, igennem mine øjne og min begejstring for verdens fedeste sportsgrene."

Vil du gerne se filmen? Du kan jo starte med traileren herover, og så kan du ellers købe billet til filmen, når den bliver vist på Djursland i starten af november. Link: http://kombi.dk/ProTickets/php/StartReservation.php?PerfID=33084

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page