top of page

MXoN videoer, nyheder og ... Ronnie Mac!


Motocross of Nations er altid en fest, både på banen, men også på nyhedsbørsen, og 2017-versionen skuffede heller ikke på nogle af posterne. Så derfor har vi fundet nogle cool videoer fra weekendens race, og så en enkelt en, der ser frem imod Red Bull Straight Rhythm ... Ligesom du også får en hel håndfuld nyheder i stikordsform, selv tak, millennials!

Motocross of Nations bød på lidt af hvert. Thomas Covington pådrog sig en slem knæskade, som han er blevet opereret for. Honda udtaler at Cole Seelys svigtende bagfjeder, skyldtes den tykke konsistens af mudderet på Matterley Basin - begge gange. Og MXoN rykker til Red Bud næste år! (Vær forvisset om, at hvis det på nogen mulig måde kan lade sig gøre, så rykker MX-Index med!) Vi får to GP'er i Indonesien i fremtiden, ligesom VM kommer til Kina i 2019! Der må vi dog undvære Hunter Lawrence, der tager turen til USA, for at give den et skud for Geico Honda. Rygterne siger at han også kører rødt i Europa næste år, men sladder er der nok af! Sikkert er det dog, at Alessandro Lupino skal køre Kawasaki næste år, Tommy Searle tager et år mere hos Steve Dixon og det britiske Monster Energy Kawasaki, imens Jose Butron forlænger med Marchetti Racing. Honda sløjfer 150-klassen til næste år, og vidste du, at Christophe Charlier er den første i moderne tid, til at vinde både MXoN og ISDE (International Six Days Enduro) samme år?

MXoN-videoer:

Og så har vi lige en video mere ... Tosset, plat og alt, alt for meget. Ronnie Mac er tilbage, og han varmer op til Red Bull Straight Rhythm, som kun en galning kan gøre det! Tag et kig! (RBSR har allerede trukket overskrifter med en 2-taktsklasse i år, hvor Ryan Villopoto, Chad Reed OG Ronnie Mac skulle være på pletten. Ordkrigen har allerede nået nye højder på Instagram.)

(Og så lige en friendly reminder, fra dine herlige cross-venner på MX-Index. Det er årstiden for bike-tests i alle de store magasiner, på alle store sites og på alle medieplatforme. Sørg for at drible ud og prøve cyklerne selv, hvis du skal købe. Hvis den føles rigtig, og du passer den ordentligt, så går det nok, at styret er for lige til David Pingree.)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page