top of page

Status på sæsonen 2017 fra Team Westside Racing


Et hurtigt blik i løbskalenderen afslører at sæsonen 2017 er nået til enden. For teamet med den røde tyr, med rigtigt flotte resultater til følge:

Teamchef Per Rasksen fortæller: ”2017 har været et fantastisk år for Team Westside Racing. Der har været en masse godt race i alle rækker og på alle niveauer, og teamets kørere har virkelig formået at markere sig med flotte resultater i deres respektive rækker. Man kan kun være stolt og glad over at stå i spidsen for sådan et team.” Også på den sociale side, føler Per Rasksen at teamet udvikler kørerne og udtaler: ”Det er virkelig rart at se, hvordan teamet emmer af fællesskab og hvordan de erfarne kørere gladeligt deler ud af deres viden til de mere uerfarne kørere, på tværs af alder og evner.”

Ned i gennem rækkerne har Team Westside Racings kørere sat deres aftryk, i deres respektive klasser:

I A-MX2 lykkedes det for Mathias Gryning at vinde Danmarksmesterskabet. Titlen kom i hus efter en flot sæson med stabil kørsel på et højt niveau. Team Westside Racing er allerede i gang med at sikre sig flere profiler i A-rækken til sæsonen 2018.

I B125 blev det til en fortjent tredjeplads i kampen om Danmarksmesterskabet til Oliver Olsen. Oliver kæmpede gennem hele sæsonen med om podieplaceringerne og viste rigtig god fart hen i mod slutningen af sæsonen. Det giver løfter om endnu mere. Også Oliver tørner ud for Team Westside Racing i 2018.

Frederik Langagergaard har været Team Westside Racing’s repræsentant i B-MX2 klassen. Frederik formåede trods en vanskelig start på sæsonen, at kæmpe sig tilbage til den samlede 5. plads i rækken og tørner dermed ud i A-rækken i 2018.

I B-Junior 85 rækken sluttede Lucas Bruhn sæsonen af med at sikre sig Danmarksmesterskabet. Lucas har gennem hele sæsonen kørt stabilt og sikrede sig titlen med god margin ned til 2. pladsen.

I landsdelsmesterskaberne markerede Jonas Lund Rasmussen sig i B125 med en samlet 2. plads i JM/FM og Asbjørn Bjørk Borup vandt JM/FM i B-Junior 65.

Også på micro-siden har Team Westside Racing været rigtigt flot repræsenteret gennem 2017.

Alexander Hansen og Viktor Ørsted har vundet flere løb og rykker op i B80 til sæsonen 2018.

Ud over de nævnte har en lang række af teamets øvrige micro-kørere lejlighedsvis været med langt fremme i deres respektive klasser og teamet forventer også i micro-klasserne at teamets kørere igen markerer sig i 2018.

Afslutningsvis udtaler Per Rasksen: ”Vi går nu ind i off-season, med lidt mindre kørsel på motorcyklerne. Til gengæld ved jeg at rigtig mange af teamets kørere lægger en stor indsats i deres grundform, så de er knivskarpe når sæson 2018 starter. Tak for sæson 2017, vi ses.”

En stor tak til alle teamets sponsorer: SEAT Danmark, Tømrerfirma Eichen og Søn ApS, CL Smed A/S, VPD Bearbejdning ApS, MIS Recycling A/S og Westside Racing.

Team Westside Racing er en selvstændig forening, der drives med sponsormidler. Teamet har egen bestyrelse, der vælges af teamets medlemmer. Teamets formål er at skabe et socialt netværk for medlemmerne i en individuel sport og samtidig kæmpe med om medaljerne i motocross-sporten. Forretningen Westside Racing v/Per Rasksen er teamets navnesponsor.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page