top of page

Nikolaj Larsen stopper


Nikolaj Larsen har haft en fantastisk 2017 sæson, og en fantastisk karriere som helhed. Motivationen til at køre på højeste niveau er der imidlertid ikke længere, og Nikolaj Larsen stopper derfor med at køre motocross på eliteplan.

- Jeg har efter utroligt meget og lang overvejelse valgt at stoppe med at køre race på eliteplan. I snart 12 år har alt hvad jeg har foretaget mig gået ud på at blive den bedste kører og opnå de bedst mulige resultater. Jeg kan mærke, at motivationen ikke er den samme mere og at det er på tide at tage et skridt tilbage. Det er en utrolig svær beslutning, da motocross har fyldt en kæmpe del i mit liv, men jeg kan mærke at det er den rigtige beslutning for mig, siger Nikolaj Larsen.

Nikolaj Larsen har både kørt VM, EM og DM samt mange andre nationale serier i Europæiske lande. Her har Nikolaj igennem karrieren opnået mange gode resultater, hvoraf en EM sølvmedalje og dette års rekord som den eneste der ar vundet både dansk og svensk mesterskab, står som det største.

- Jeg er stolt over de ting jeg har opnået i min karriere. Selvfølgelig var der også mål der ikke blev nået, men jeg kan kigge mig selv i spejlet og sige at jeg gjorde alt hvad jeg kunne, med alt hvad jeg havde, siger Nikolaj Larsen.

Selvom motocross køres alene på banen, så er det i den grad en team sport, og derfor har der også været rigtigt mange mennesker involveret i Nikolaj Larsens karriere.

- Intet af det har kunnet lade sig gøre uden min fantastiske familie, mor, far og bror især! En kæmpe tak til min familie nummer to, Van Camp, tak til alle som har støttet og hjulpet mig igennem alle årene, det er umuligt at nævne alle, men alle har været en kæmpe del af min karriere. Sporten har givet mig så mange oplevelser og bekendtskaber, og det vil den blive ved med at gøre, da jeg altid vil være en del af den, slutter Nikolaj Larsen.

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page